Inkoop goud en zilver

 

Weggestopt in een lade of netjes opgeborgen in de kluis. Het kan zomaar zijn dat u ook nog gouden sieraden of horloges in huis heeft waar eigenlijk al jaren niet meer naar omgekeken is. En dat is jammer, want door de hoge goudprijs is het juist nu interessant om uw oude gouden sieraden en horloges in te ruilen voor contanten of voor een nieuw sieraad of horloge waar u wèl plezier van heeft.

 

Hoe werkt het?

 

Wij taxeren uw gouden sieraden en/of gouden horloges op basis van de actuele goudkoers. Indien u akkoord bent met de getaxeerde waarde, betalen we u het bedrag meteen uit. U kunt er ook voor keizen om het bedrag als CadeauCard te ontvangen. Deze card kunt u gebruiken bij een volgende aanschaf. Het saldo op de kaart wordt dan bij de kassa verlaagd. U kunt het saldo overigens ook weer aanvullen. Zie ook bij: acties

 

Wij betalen een zeer redelijke prijs voor oud goud, speciale gouden of zilveren sieraden of duurdere mechanische merkhorloges… waar u niets meer mee doet. De basis voor ons prijsaanbod daarvoor is de metaalzuiverheid, onderhoudsstaat en de actuele dagprijs voor edelmetalen. Er worden geen verwerkingskosten in rekening gebracht en de taxatie is uiteraard vrijblijvend en gratis.

 

Een andere mogelijkheid is, om uw oude goud of zilver om te ruilen voor (extra) korting bij de aankoop van nieuwe sieraden of horloges bij ons. Vraag er gerust naar in onze filialen.

 

Eerst meer weten? Kijk ook bij: over ons