Juwelier Robert den Haag

 

Al ruim 57 jaar een vertrouwd adres in de hele regio Midden Holland.

Sinds 5 jaar is juwelier Robert den Haag gevestigd op het Gouweplein op de hoek van de Promenade in Waddinxveen. Robert, die het bedrijf in 1997 heeft overgenomen van zijn vader Joop, heeft naast de winkel op het Gouweplein ook een filiaal in Rotterdam Ommoord.

 

Rijke historie
Juwelier Robert Den Haag is een begrip in Waddinxveen en omstreken. Joop den Haag nam 57 jaar geleden een juwelier/horlogerie over van de familie Chaton, die een kleine winkel had op de Kerkweg Oost onder aan de brug. J. Den Haag zat op verschillende locaties in Waddinxveen. Van de Dorpstraat verhuisden zij naar de Kerkweg, vervolgens naar de Oranjelaan, het KW-plein en tot slot op de Passage. In december 2020 openden wij met trots de deuren van onze nieuwe winkel in Boskoop.

Assortiment

Het assortiment aan sieraden en horloges is eveneens in de loop der jaren sterk toegenomen. Ze zijn zorgvuldig geselecteerd en voor elke beurs. Zo is er al een mooie hanger vanaf € 9,50. Een leuk cadeautje voor Kerstmis. Maar natuurlijk zijn er ook sieraden en horloges in andere prijsklassen. Daarnaast kunt u ook bij Robert den Haag terecht voor deskundige reparaties.

Diamant

Heel bijzonder en uniek in de regio is de gecertificeerde diamantlijn, waarbij de kleur, de zuiverheid, het gewicht en het slijpsel kan worden afgelezen door een scanner en is voorzien van een unieke QR code. Deze diamanten, die in verschillende grootte verkrijgbaar zijn, kunnen door een goudsmid worden verwerkt in een ring of een broche of elk ander gewenst sieraad. Het bijgeleverde certificaat biedt zekerheid dat de diamant is gelaserd en geregistreerd in HRD Antwerpen.

Occasions en inruil

Bij Juwelier Robert den Haag kunnen ook oude gouden of zilveren sieraden of horloges worden ingeruild. Ook voor inkoop van goud en zilver wordt een hoge prijs geboden. In de winkel is dan ook een ruime keuze in occasions van sieraden en horloges in vele prijsklassen voorradig. Kom langs voor meer informatie of kijk op deze pagina.